Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla fuck you!

jag försöker få allt ur mitt huvud
men du bara skriker efter mer
regnbågsfärgade smörblommor
ville du ha denna gången
Du sa att jag fick tolka det hur jag ville
jag som är så dålig på sånt
fantasilös
& du som är så oförutsägbar
jag som inte alls klarar av sånt
jag vill klara av sånt
man ska bara älska i den här världen
men jag kan inte älska dig,
för jag vill ha Frihet




Fri vers av ciissi
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi