Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WE LOVE

jag hatar att hata


jag älskar att älska




Fri vers av ciissi
Läst 360 gånger
Publicerad 2008-04-25 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi