Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt första rim. och jag är inte nöjd, ska nog inte försöka mig på rim några fler gånger.


det är ju det här vi alla hoppats på, men som det tyvärr inte blev.

Livet som ska vara så simpelt
så enkelt så harmoniskt så kroniskt
utan konflikter, hat lögner och tjat
utan fiender, bara vänner som man så
väl känner
och någon att älska så ens hjärta det bränner




Fri vers av ciissi
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-04-04 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi