Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

våga
våga vara bra
våga stå upp när andra sitter
våga bli arg
våga skratta
våga vara perfektionist
våga vara feminist!
våga ha självförtroende
våga vara beroende
VÅGA VARA FUL
våga vara snygg
våga ifrågasätta
våga berätta
våga ta för sig
våga bry sig
våga vara annorlunda
våga vara du dig själv
men:

våga INTE trycka ner en annan människa,
för du är du inte värdefull




Fri vers av ciissi
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-04-10 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi