Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på kärlek, för det finns.

Jag kanske inte trodde att
kärleken fanns
Jag kanske inte trodde att
äkta vänskap fanns
Jag kanske inte trodde att
trygghet, tillit och tacksamhet fanns
men allt detta
har jag framför mig
nu
Precis just nu
Tack vare dig
För Du är perfekt, precis som Du är




Fri vers av ciissi
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-04-10 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi