Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna. skriv vad ni vill. bryr mig inte så värst det viktiga är att jag tycker om den


jag är så fucking sann

vi är så annorlunda varandra
så olika

för

jag är skrattet
och du är allvaret mitt i ett skämt

men jag kan inte säga att jag inte älskar dig




Fri vers av ciissi
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-06-24 15:47



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Att komletera varandra är bra.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi