Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många som inte förstår, och så många fler som dömmer...


Jag bär mina ärr

Med huvudet högt hållet
På grund av en enda sak
Ett enda konstaterande

Jag har överlevt

Och om det då krävs
Fysiska påminnelser
Om den psykiska smärtan
För att inte ramla tillbaka
Så kommer jag bära dem
Med stolthet
För jag vet
Att jag kommer aldrig dit igen

Jag har överlevt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-24 19:47



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Underbart! Spara känslan - den gör dig stark!
2007-06-24

  prinscess VIP
en inneboende styrka
får dig att överleva
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP