Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stridsvagn



Mitt liv är en skenande stridsvagn.
Radiokontakten är just upptagen igen
och jag instrueras hur jag ska
eliminera ammunitionen här intill,
vill inte att allt ska sprängas.

I rasande fart hänger jag mig fast
över stock och sten i urskogen
på väg mot det oundvikliga stupet.

Nu ska jag bara lära mig en sak till,
hur ratten fungerar.
Sedan ska jag ta tag i den och styra
bort från stupet och den djupa skogen,
svänga ut på ängen och sakta in.




Fri vers av Anna H
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-02-15 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H