Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan föräldraskapet vara ett mysterium och en uthållighetstävling med sig själv första utkastet


men tack i alla fall


du ser på mig och skriker ut din önskan
luften vibrerar
jag vill jag vill jag behöver

orden plaskar mot mitt ansikte
sugs upp genom porerna
studsar tillbaka i en handling

du ger mig en loj blick
- det där var inte så viktigt
men tack i alla fall




Fri vers av danshäxan
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-06-25 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan