Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens tema är föräldraskapet. en central bit i mitt liv första utkastet


nära


här i varje sekund
som visaren på din klocka

jag cirklar

evigt närvarande
alltid redo




Fri vers av danshäxan
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-06-25 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan