Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våndan i att ha tonårsbarn. stormigt men härligt


lekar


ord kastas
över nät
game set och match

livet med dig




Fri vers av danshäxan
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-06-25 07:55



Bookmark and Share


    hildamaria
Hej!

Klockrent, även tonåringen känner igen sig..
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan