Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sirit von fuff

 

Den yngsta i släkten fuff

strax en halv meter hög

går gärna i kjol

dricker likör ur napp flaska

envis humorist

äter gärna twist

älskar piggeglin

 

SIRIT VON FUFF

LIGGER GÄRNA O SKRIKER I SIN KJOL

HATAR OMBYTE TILL SPARKDRÄKT

HAR ETT VÄLDANS HUMÖR

GILLAR TORKEL I FARA

HATAR BAMSE O LILLE HOPP

TROR HON ÄR SPINDELMANNEN

NÄR HON KRYPER PÅ VÄGGARNA

NÄR HON FÅTT FÖR LITE LIKÖR

KLISTRAR TÅ NAGLAR SOM EXTRA LÅNGA ÖGONFRANSAR PÅ SEJ

VILL BLI VAKTMÄSTARE NÄR HON BLIR EN METER HÖG

RITAR PÅ VÄGGAR

ÄTER SENAP MED SIRAP

ÄLSKAR BRUNA BÖNER MED FART I

OGILLAR LÖK I ÖGONEN

HATAR MEST AV ALLT NÄR FOLK GEMFÖR HON MED KRISTINA LUGN

VRIDER SEJ I SKRATT NÄR HON SER EN KATT

RENT UT SAGT

EN LITEN

FUFFARE

I

BÄSTA TID

ALLA

ÄLSKAR

SIRIT




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-25 10:46



Bookmark and Share


  Misse
haha , lök i ögonen.. *stryker bort en tår*
2007-07-25

  Carlita
hahahah here we go again.. min andra dos av von fuff för idag, ska uppbåda behärskning till en tredje oxo tror jag.. haha du e för ball
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter