Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktansvärt är det...

 

 

hon sprudlade av liv

andades osäkerhet

sådär som man gör i tonåren

fnissade och tramsade runt

 

nu finns nästan inget kvar

inte ens stillheten i dödens rum

för de närmaste att finna tröst i

med kistan stängd får de ta farväl

av sin dotter, syster, kompis, flickvän




Övriga genrer av Jojo
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-25 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sorgligt,
det tunga med kistan i andra stycket
väger på ett fint sätt mot det första stycket
som beskriver personens personlighet
2007-06-25

  Rosmarin
mycket väl utryckt

VIlket fint porträtt av henne du tecknar i första strofen och sen kommer knytnävsslaget i magen med nästa strof
2007-06-25

    ej medlem längre
en ung persons bortgång känns alltid både tragiskt och meningslöst. du förmedlar detta på ett fantastiskt sätt
2007-06-25

    Klöver knekt
Känner igen detta. Minns smärtan av att ta farväl av en stängd kista.
Känner fortfarande sorgen.
Du har förmedlat dessa känslor på ett imponerande sätt
2007-06-25

  DanSan
*************************

Åh vad hemskt, har varit där
upplevt och försöker leva vidare
men ett liv som slocknar är en
förlust i verkligheten som sätter
djupa spår . . .

Mycket vackert och sorgligt!

*************************
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo