Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hostar

hostar hela tiden

kroppen värker

slemmet som kommer upp

i munnen är

gör en nästan illamående

yr

att ha bronkit

är inget roligt.

 

Måste vila mycket

har ingen ork

det enda jag gör

är hostar

och hostar

önskar detta snart

vore över.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 22:00



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
smärtsamt träffande
2007-06-25

  prinscess VIP
det går över
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson