Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-namnlös-

Blickar, törstar
Läppar, dansar
Ögon, vandrar
Hjärtan, andas

Blickar, tystnar
Läppar, smalnar
Ögon, slocknar
Hjärtan, darrar

Blickar, fryser
Läppar, torkar
Ögon, stelnar
Hjärtan, stannar





Fri vers av Pascali
Läst 536 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-26 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh my!
2009-04-22

    mik mikelson
fin enkel liten dikt
2009-01-01

    Askes
Kanon, den här också!
2008-05-23

    inmeddiginålsögatkamel
wow!
Jag stör mig lite på alla kommatecken men.. Kan i och för sig inte komma på något bättre att sätta in där:P

Det här var grymt fint!
2007-10-24

  Sofie Söderberg
Kan inte finna ord att beskriva hur bra den här dikten är!
Den är helt grymt bra! :)
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Pascali