Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sanning

I den totala tystnaden
Lyssnar vi efter ljud
Och vi hör det behagliga bruset
Gungar lätt i dess krossade vågor

I det totala mörkret
Följer vi gatlyktsbelysta trottoarer
Stannar när gubben är röd
Håller andan när gubben är gul
Passerar när gubben är grön

Ingen vet att utan lyktskenet
Kan vi finna våra stjärnor
Och i en tid utan brus
Så hör vi musiken




Fri vers av Pascali
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 19:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
Det finns alldeles för mycket i denna moderna tid som överröstar det viktigaste. Och som skymmer.
Det är inte alltid vackrast när det skymmer.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Pascali