Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles för skört

Jag är lite för liten i förhållande till dig
Allting är lite för litet i förhållande till dig
Just nu

För att du ska såra mig igen, du får inte

För om du gör det
Om du sårar som i att
Bara stå lite för långt bort du vet
Vara allting som du är, onåbar
Och låta mig vara endast
Ett namn på en skärm
Om du tappar mig i golvet
För att du inte håller i mig tillräckligt hårt

Då dör jag, jag lovar

Jag är lite för liten i förhållande till dig
Allting är lite för litet i förhållande till dig
Just nu

För att du
Inte ska såra mig
Igen




Fri vers av Pascali
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 10:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lilla gosegoa kramknyte!
2009-04-22

    Melona
herrejävlar

kloka
lilla
stora
vackra människa

du skriver rakt in i mig!

tack!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Pascali