" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Babe von fuff

 

Snyggaste i släkten fuff

vacker som skymningen i mörker

botox i läpparn

kobent snäll unik

skygg godisätande blondin

klädd mest i underställ

 

BABE VON FUFF

TATTUERADE VARGAR PÅ BRÖSTEN

ÄLSKAR SMULTRON DOPPAD I KRÄFTSPAD

VIRKAR EGNA UNDER KLÄDER

PIPPI GULT ÄR FAVORTI FÄRGEN

ANVÄNDER TAMPONGER DOPPADE I FLYTSPACKEL

MADE IN TAIWAN

ÄTER MELONER FYLLDA MED T-BONES

NY OPERERADE DUN BRÖST AV BILLIGASTE KVALITET

FÖTTER SLIPADE SOM SYLVASSA SPIKAR

MÄSTARE I ´KVACK FU

DRICKER VIN GJORT AV SVIN

BADAR I VÄLDOFTANDE TJURPISS

ANVÄNDER ANSIKTSKRÄMEN TEARS FOR YOU

KÄNSLOSAM NYMF

 

GILLAR MÄN

SNIKNA

FULLA

KARLAR

IMPOTENTA OFFER

HON

KAN

PROPPA

MED

VIAGRA

 

BABE VON FUFF

FUCK

FOR

YOUR

RIGTHS

 

 

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-25 22:53



Bookmark and Share


  Misse
FUFF! :D
2007-07-25

  Carlita
heheheh det e alltid på egen risk man ger sig in på din sida.. o aldrig nånsin mera med ett glas vin i min hand!! får ställa undan det först.. :):)

denna var hysterisk, ska nog hämta mig lite här innan jag läser vidare om hela släkten von fuff...
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter