Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Café Vasa, Göteborg

Café Vasa III, 6/10 2001




Hon bara sitter där
och är vacker.

Det är visst ingen måtta
på ohyfset
hos ungdomen nuförtiden.




© Anders Bek, 6/10 2001




Fri vers av Anders Bek
Läst 440 gånger
Publicerad 2004-02-15 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek