Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hela resan är väl värd när resultatet blir underbart bra.... skönt att känna sig skitstolt som förälder.... / första utkast... en morgontanke


vuxna barn


du visar din människa
och står kvar
jag svarar och känner
att du är min jämlike




Fri vers av danshäxan
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 07:43



Bookmark and Share


  Albert
första raden gör ju att man tänker lite extra
du visar din människa
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan