Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vuxna barn är en gåva från ...ovan.... (tror ju inte på nån gud) skönt att bara känna sig lycklig....


du gör mig stolt


i allra högsta grad levande
klok och fantastisk
en ädelsten bland människor
delar du med dig av
dina skatter

stunder av odelad
lycka
inget kan grumla
mitt tillstånd
tack för att du finns





Fri vers av danshäxan
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 07:44



Bookmark and Share


  Albert
sånt här... o vad mycket gott det gör i en människa, i din dotter, när hon får läsa

då blir hon också stolt
över sin mamma

du gör henne stolt
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan