Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya modeflugan?

Det är inte ett klädesplagg
och inget
bling bling att ha på sig

utan

att skriva blogg (hör och häpna)

Hade bara hört om det,
men jag visste inte mycket om det fenomenet

Men sedan en dag hittade jag dit med (kanske lite efter alla andra)
Det var ju inte så svårt

Funkade nästan som vilket annat som helst
Det lättade mina tankar

Å nu är jag fast


i


bloggträsket



jag med...




Fri vers av Ms_Malin
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-06-27 14:05



Bookmark and Share


    Oprofessionell
jag försökte det här med att skriva blogg, men det gick inte så bra. tror inte det är något för mig, det är liksom så öppet.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin