Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att låta dåliga mönster styra livet


svår


saknar
säger nej
och gråter
låter min hand
bli en mur mellan oss
känner mig övergiven
saknar
säger nej
och gråter




Fri vers av danshäxan
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 21:19



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja ibland kan det vara svårt att säga nej! men för att inte bli sårad ytterligare..måste man bara! hoppas jag tolkat rätt min vän! bra skrivet..
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan