Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prestationsångest i fråga om semestern....


semester


ytterligare etthundrasjuttiotvåtusenåttahundra sekunder
varav fyrtiotretusentvåhundra i vila
och tjugoettusensexhundra i hushållsarbete
tjugoettusensexhundra för att köra ungdomarna
och tiotusenåttahundra till gräsklippning

har pressats genom mitt filter
sjuttiofemtusensexhundra dyrbara sekunder
har gått till mina önskningar
tjugoen timmar semester




Fri vers av danshäxan
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 21:22



Bookmark and Share


  Carlita
oooj här va det ångestladdat.. jag blir livrädd för siffror så tur att du åtminstone skrev ut det i långa ord i stället ;)

du har fångat semesterångesten mkt väl här.. känner nästan ångesten krypa när jag läser din text, huu.. ska gå o göra nåt semestrigt med en gång :) tack för en text som får en att vakna till
2007-06-27

  Ulf Popeno
Det verkar som att du inte glömde miniräknaren i semesterbagaget.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan