Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid som inte finns


tiden

faan vad en dag kan krypa och gå så sakta

men ändå flyr dina år så fort i från dej

lilla jordevarelse




Fri vers av aol
Läst 509 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-27 21:46



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja det här var ju ord som är så sanna så!.. tänkvärt skrivet min vän!
2007-06-30

    Bodil Sandberg
Ja sävlig kan minuten masa och timman stappla men ändå flyktar åren...fort fort fort!!!En mycket gripande liten goding det här!!!
2007-06-28

  Bjarne Nordbö
Ja du, som jag säger.. bara för idag... tid ett svårsmält begrepp.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol