Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Café Vasa, Göteborg, igen



Café Vasa II, 6/10 2001


På Café Vasa
finns en skylt
som visar gästerna
var de kan hämta

askoppar.

Det är nog där man lägger
sina gamla skinn.



© Anders Bek, 6/10 2001




Fri vers av Anders Bek
Läst 411 gånger
Publicerad 2004-02-15 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek