Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg aaaaaaaaaah




gapa


såja


sträck ut tungan


mhm


säg aaaaaaaah


aha, jag förstår


och så ett djupt andetag så ska jag lyssna på bröstet här


hrmhrm


ett till


bra


gör det ont här?


nej


här då?


nej


var gör det ont då?


i hjärtat, det gör ont i hjärtat


då ska jag lyssna på lilla hjärtat, andas som vanligt bara


du-dunk du-dunk du-dunk


nehej, jag hör inget ovanligt, är du säker på att det är hjärtat?


jag är säker


jaadu. då vet jag inte


du vet inte?


nej, jag vet inte




nehe




vi vet inte




men det gör ont, i hjärtat liksom




Fri vers av cohen
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-28 00:01



Bookmark and Share


    Maria Malm
Nej, ibland är det minsann inte så lätt att förklara.
2007-07-01

    Twobo
Hehe, inspirerande enkel och ändå smart. Vardaglig och säger rätt mycket på ett subtilt och lekfullt/barnsligt sätt. Bra!
2007-06-30

  Elin R
Ja! Så enkelt, så jordnära på något vis, ändå så svårt att förklara. Det är bra att du inte säger allt. Då får man tänka.
2007-06-28

  CaPsyco
Vilken söt
Jag är sämst på att kommentera texter, men den här var bra, söt (:
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen