Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några rader... utan kommentarer

Jag skrev tre rader
som handlade om inget 
Med sju kommentarer

Jag skrev sju rader
som handlade om lite
Med tre kommentarer

Jag skrev tre strofer
som handlade om allt
Jag skrev sju texter
som handlade om mycket
Med noll kommentarer

 




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 01:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en iakttagelse att notera... en erfarenhet som delas... frågan om \"varför\" kvarstår... ... ett grundtips : lägg in lite sex i rubriken så ökar läsvärdet...
2007-08-15

  drakbruden VIP
Sånt är livet....vi vet aldrig vad andra bestämmer sig för att uppleva av det vi uttrycker! Det gör livet mycket spännande! (Sen är de ju lite korkade ibland... ;) )
2007-06-29

  KonstigaKatter
Ja, det är konstigt ibland... kanske är det därför att folk har bråttom?
2007-06-28

    kawaiicookieuwu
ju mer man skiver, ju mindre kan nån tilllägga?
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson