Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mystiska kontakten



Du kom från ingenstans
och lade fram ditt hjärta för mig
av den renaste kristall,
ett lysande kaleidoskop av bländande spiritualitet,
begåvning, älskvärdhet och ödmjukhet
och ständigt skiftande briljans,
likt en mångfacetterad diamant
med flera skiftningar än det finns färger.
Kommer jag att få behålla dig?
Eller är du blott en vindfläkt av en hägring,
glimten av en flyktig dröm,
ett självbedrägeri som alla andra?
Jag vill icke tvivla på dig ännu
och försöker därför ha dig kvar
med samma rätt som jag vill sova vidare
när en gång äntligen jag börjat drömma
om en ljuvlig verklighet på allvar.




Fri vers av Aurelio
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 20:16



Bookmark and Share


  mia.här å nu
en fin och vacker beskrivning
av att möta kärlek
bli älskad,
våga älska !
2007-07-01

  KristinaE
Livets längtan är vår ständiga följeslagare, i nuet lever drömmen levande. Sköra möten som glas ger liv.. mening.. tänker att du är buren in i detta nuets möte.. lycka..
Härlig beskrivning av just ditt nu föder egna ord som ovan.. tack för livets goda tankar.
2007-06-30

  Cris
Mycket vackert och snyggt!!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio