Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln av åska

Nyss lyste solen
Nyss var det ljust
Nyss sjöng fågeln

Nu tyst

Plötsligt...
Från ingenstans dök de upp...

Färgar himlen mörk
Färgar världen svart
Gömmer solen bort

Nu tyst

Nyss sjöng fågeln
Nyss var det ljust
Nyss lyste solen

 




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 21:13



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Fint*
2007-07-13

  Lilla My* VIP
Åskmoln kan dyka upp snabbt...både ute och inne!
Gillar den där upprepningen...fint!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh