Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den äärrr skööööönn


Kärleken är skön

Har du vän så kär var då aldrig tvär.
Sådant bara tär, blir mest till besvär.
Om kärleken dig bär, jag lovar dig och svär.
Har du nu och här, allt vad du begär.

Säg mig nu min vän, du som kärleken
vill få njuta än, vad gör du med den?
Du som har en vän , var det länge sen?
Ner med persienn, görét om igen.

Kärleken är skön, oh jag ber en bön.
Låt mig smaka få, på den då och då.
Himmelsk höjd få nå, sväva i det blå.
Salighetens ö, innan jag skall dö.

Ingen vän du har, med ensamma dar´ .
Önskar att bli par, med en söt och rar.
Snäll och underbar, skall den va´ du tar.
Men du frågar var, finner inget svar.

Ta då ett beslut, om det är akut.
Var nu resolut, gör annonsdebut.
Hemmakväll med Knut, spritfri ej suput.
Eller tar du Rut, älskar snabba skjut.

Min ordination, är en konsultation
med någon attraktion, med kärleksintention.
Med Internetvision, du intar position
för kärlekens fusion, med blivande passion.









Fri vers av c.l.ornberg
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg