Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älgar

Det var en gång två älgar som var ute och flög.
Helt plötsligt tappade den ena älgen en banan, då sa den andra:
\"Men sådär kan du väl inte göra.\"
Älgen svarade: \"Jo det kan jag visst, för mina framben är lika långa, särskilt det högra.\"




Övriga genrer av Colle
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 17:50



Bookmark and Share


  john ekström
haha psychadelic eller vad man säger, suveränt
2007-07-24

    Lola Linorum
haha shit vad du^^
har du kommit på egna varianter eller har du *snott*dom?
den ägde fett hårt^^

kjamkjam
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle