Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom bara på något, i all hast :)


orden kommer inte från mig..

Tomt.

Vet inte vart orden kommer ifrån..

Tomt.

Jag har tappat känslan..

Tomt.

Ja det känns så iallafall..

Tomt.

Som att orden inte kommer från mig,utan någon annan..

Tomt.

Som att det inte va jag som kom på dom,som skrev dom,som tänkte dom..

Tomt.

Med likt fan kommer dom upp ändå, sådant som jag inte vill tänka på..

Tomt.

Hat,död,tårar och ensamhet..

Tomt.

Men inget av det känner jag, jag tror inte det i allafall..

Tomt.

Har aldrig kallat mig perfekt, för då skulle jag ljuga.

Tomt.

Men likt fan dansar jag omkring på rosa moln,och allt är bara \"jag,jag,jag\" ..

Tomt.

Men som sagt,jag har tappat känslan, och undrar var den som jag va en gång blev av...




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 19:02



Bookmark and Share


    Miraa
Ibland kan man tappa bort sig lite, men tack och lov brukar man hitta tillbaka ;) Detta har du beskrivit bra!! trots att det är tomt :O Men vet du vännen...ibland Kan den tomheten vara harmoni... att bara vara om du förstår vad jag menar... Det finns mycket känsla i denna text iallafall. I Like ;)

STOR Kram
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl