Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låst

känslan ökar

minskar

förrvirrar

skapar oro

ena sekunden

andra inte.

 

Låst

till ett liv i frihet

men på fel plats

i fel miljö.

 

Försöker hitta nycklen

men den är borta

gömd

försöker finna lugnet

så jag kan

hitta den. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 21:35



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ett sökande
som känns
2007-07-01

  Ronny Berk
du söker lugnet... den nyckel du söker finner sitt lås...öppnar livets rika rum... ja...
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson