Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en reflektion över hur olika vi upplever oss vara. Ge mig konkreta tips hur jag kan förbättra denna text. / danshäxan


vi

en ballong
i vackert väder

en sten i rullning

på väg mot avgrunden

jag är båda
i samma sekund

du är inget av dem




Fri vers av danshäxan
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-07-01 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan