Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nerkortat och omskriven.


hopp

en gnista fanns där
nu är den borta

flammade ett ögonblick
tills vinden åt upp den

hopp kastar sig
mellan ytterligheter

vansinne eller vettighet
stilla endast i stormens öga





Fri vers av danshäxan
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-07-01 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan