Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man äntligen får litet tid för sig själv...../ kvalitetstid-vad är det?


tick tack så mycket för idag


många saker på min lista
vill, bör och måste
fyra timmar till förfogande
att välja är omänskligt




Fri vers av danshäxan
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan