Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en pardikt- hjälp med konkreta tips....första utkastet./ danshäxan


liv - död

-liv-
ensam är ensam
inte stark
bara tom
sårbar inför sin ångest

tankar tränger på
skapar kaos
äter liv
i en jolle över atlanten

-död-
tyst och lugnt
inget når mig nu
ser er på håll
från andra sidan glaset

stumma gester
utan budskap
jag är fri
släpper min båt för vinden




Fri vers av danshäxan
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-01 10:47



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
har svårt att se konkreta tips
för jag tycker den är bra som den är, på många sätt
kapitelindelningen. den inrymmer mycket.

kanske första stycket är lite för bestämt i sina åsikter,
det kanske går att öppna för fler möjligheter i det?
bara en smaksak
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan