Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk!

Ja nu har vi påskens helg
här igen.Då vill jag med
denna dikt önska vänner
och kära en glad påsk

Även till er här på
poeter ni är alla
duktiga på att skriva
men det finns även
bortglömda så jag önskar
även er en glad påsk.




Fri vers av Ann-christin
Läst 683 gånger
Publicerad 2005-03-24 10:31



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Glad påsk på dig oxå!!!
2005-03-24

    carimba
Glad påsk till dig med...
2005-03-24

  Markattan
Glad påsk till dig med!
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin