Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar ord

Det regnar ord

över torr jord

ångan från marken

fyller mig med syre

finner kraft

att gå vidare

 

 




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-02 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP