Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött på dig



trött
på att leva
på att ta ett nytt beslut
på att ta ansvar
och stå till svars

trött
på dina kritiska ögon
och
på ditt tonfall
när du tilltalar mig




Fri vers av danshäxan
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 08:25



Bookmark and Share


  Jojo
dina rader tilltalar mig
det är vasst och känns lite uppgivet
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan