Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det tid för att tänka


kontemplation


jag stänger dörren
och går in i mitt mörka

munnen svarar på tilltal
men själen har lämnat

vägen ut är borta
och jag lyssnar endast
till mina tankar




Fri vers av danshäxan
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-02 08:57



Bookmark and Share


  aftermath
fint
så får man göra ibland
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan