Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

Imorgon ska jag rista in ditt namn i den slitna rutchbanan ute vid gården,


Men det som är så bra med imorgon är
att det aldrig blir imorgon,
för imorgon är idag,
och imorgon kommer
att vara idag när jag vaknar upp.




Fri vers av lavemang
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-07-02 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang