Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bacchus

Idag skall det firas
idag är jag ledig
Idag skall jag bli vän med Bacchus
vår älskade vingud
han skall få fylla min kropp och förgifta mitt blod
ge mig den sköna känslan
Idag skall jag glömma att jag lever
till skillnad från imorgon då jag blir påmind att jag lever




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-03-24 14:26



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Ha en trevlig kväll då...i Bacchus anda!!
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar