Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägg



Torkade rosor
på ensam vägg
där en katt klöst.
Livlösa blad rasar
när väggen skälver
av hammarslag
när många
spikar spikas,
hårt, bestämt,
ihärdigt.
Döda kronblad
i bleka färger
hängandes mot
en iskall vägg,
hård och döende.




Fri vers av Anna H
Läst 399 gånger
Publicerad 2004-02-16 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H