Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt under ytan



En blank yta
av kristallklar
havsvik.
Så stilla
i havsbrisen.
En smidig kropp
strax under
krusningarna.
Ytan klyvs.
Bakåtslickat hår
och slutna ögon
så dyker hon upp.
Hon ser på mig
med ögon
djupare än havet.




Fri vers av Anna H
Läst 863 gånger
Publicerad 2004-02-16 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H