Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänsande Koppar

 

 

din 

varm skimrande
röda å trå
smek er min aura

nudd ar
min hud

två heta eldar
flamm ar upp
in om oss

tar fyr

alstrar energi
vattnar törst
mättar hunger

kroppar
likt gläns ande koppar

 

och utan

slut

 

som glöd er länge

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 22:03



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Riktigt snyggt med mellanrummen
som ger lite extra glöd
till en het poetisk dikt
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol