Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg din värld i min skål

 

Lägg dina händer i min skål

Viska lugnet i mitt sinne

Sej din vinkel

Viska mjukheten

Ensamhetens missärer

Lägg dina tankar i min skål

En vikt ja tål

Ton i stål

Lägg din kudde i min skål

Vatten ja ler åt

Lägg din värld i min skål

Jag kan ta tygnden

Le o lev

Gråt o skratta

Lägg ditt hjärta i min skål

Jag har nyckeln som det tål

Begravd försluten i min skål

Jag är där gömd bakom sannigen




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-02 21:37



Bookmark and Share


  Carlita
jag är van att sitta o garva när jag läser dina alster, vilket är härligt :)

men denna sitter jag mer o ler åt, för den är helt magiskt vacker.. fiiiint!!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter