Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nymornad

 

 

gäspar barnet

andas livet

ler




Fri vers av Nattviol
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-02 22:44



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Härligt att hitta barnet i sig o känna befrielsen!!
Blir glad av din korta o positiva text!
2007-07-04

  Lena Renman
Ja till livet med få ord. Jättefint
Lena
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol