Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B Andersson, två trappor

jag står i mörket i min hall
och stirrar ut genom ögat

jag stirrar ut
för att se
ett ljus
på andra sidan

och där
där är det
en liten ljus punkt

ljuspunkten svävar
som en ensam stjärna
på en kolsvart natthimmel

är du min ensamma stjärna
B Andersson
är du mitt ljus på andra sidan




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 742 gånger
Publicerad 2007-07-02 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson